Sticky koreanske kyllingekødboller med pak choy og fuldkornsris

Budget

Budget
Laktosefri
2 dages holdbarhed

Sticky koreanske kyllingekødboller

med pak choy og fuldkornsris
Retten har ingen vurdering
Under 35 min
11 Ingredienser
Koreanske kødboller af kylling med gochujang, der bliver glaseret i soja.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Sesamfrø
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Vand
  • Mel
  • Sukker
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Fuldkornsris
135 g
Hakket kylling
300 g
Vand
3 spsk
Mel
1 spsk
(Gluten, Hvede)
Gochujang chilipaste
¼-½ spsk
(Gluten, Soja)
Rødløg
1 stk
Pak choy
1 stk
Hvidløg
1 fed
Ingefær
½ stk
Sesamfrø
½ pose
(Sesamfrø)
Sukker
2 spsk
Sojasauce
1 spsk
(Soja)
Vand
2 spsk
Rød balsamico
1 spsk
(Svovldioxid)
Gochujang chilipaste
⅓ spsk
(Gluten, Soja)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 576 kcal
  • Fedt: 13 g
  • Kulhydrater: 76 g
  • Protein: 40 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog risene som anvist på posen.
Kom kødet i en skål og rør det med salt og peber til en sej konsistens. Kom herefter vand, mel og gochujang i (reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt) og rør det godt sammen. Varm en stegepande op til middelhøj varme med lidt olie. Form farsen til boller på størrelse med en femkrone. Start med at stege kødbollerne og lav næste step imens de steger.
 Pil hvidløg, skræl ingefær og hak begge fint. Kom det på panden til bollerne sammen med sesamfrø. Steg det hele 3-4 min. Rør sukker, soja, vand, balsamico og gochujang sammen. Kom saucen på panden og lad det koge ind i 1-2 min. til en tyk glace.
 Pil løg og skær i både. Skær bunden af pak choy og skær den hvide del i grove stykker. Skyl det sammen med det grønne. Varm en stegepande med lidt olie op til høj varme og steg løg ca. 1 min. Kom pak choy på, krydr med salt og peber og steg yderligere 1 min.   
Servér kødbollerne med ris til og kom grønstsagerne hen over.
Håber maden smager!