Vietnam
Laktosefri
4 dages holdbarhed
Bánh mì - Vietnamesisk sandwich
med soja/ingefærstegt svinekød, syltede grøntsager og korianderRetten har ingen vurdering
Under 30 min
11 Ingredienser
Sprød sandwich med masser af karakter, saftigt fyld og krydret smag – en ægte streetfood-legende fra Vietnam.
Sprød sandwich med masser af karakter, saftigt fyld og krydret smag – en ægte streetfood-legende fra Vietnam.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Æg·
- Gluten·
- Soja·
- Selleri·
- Sennep·
- Svovldioxid·
- Hvede·
- Rug
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Sukker
- Vand
- Salt
Ingefær
½ stk
Hvidvinseddike
1 spsk
Sukker
1 spsk
Vand
1½ spsk
Gulerod
2 stk
Rødløg
1 stk
Pulled pork
300 g
Soja/ingefærsauce
½ pose
Brød
2 stk
Skoleagurk
1 stk
Koriander, frisk
½ pakke
Mayonnaise
1 pose
Srirachasauce
1 pakke
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 757 kcal
- Fedt: 22 g
- Kulhydrater: 96 g
- Protein: 44 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
Skræl og skær ingefær i tynde skiver. Kom det i en gryde sammen med hvidvinseddike, sukker, vand og lidt salt. Kog ca. 1 min. Riv gulerod groft. Pil og skær rødløg i tynde skiver. Kom revet gulerod og rødløg i gryden. Vend godt rundt og lad det trække indtil servering.
Skær pulled pork i ca. 1 cm tykke skiver. Varm lidt olie op i en stegepande og steg skiverne ca. 1 min. på hver side til de har en flot stegeflade. Hæld soja/ingefærsauce på og lad simre indtil saucen er kogt væk og begynder at karamellisere.
Skær en rille i hvert stykke brød uden at skære igennem. Varm brødene i ovnen 4-5 min.
Skær agurk i aflange skiver og pluk koriander. Fyld brødet med mayonnaise, agurk, ingefærsyltede grøntsager og soja-ingefærstegt svinekød. Dryp lidt sriracha sauce over og top med frisk koriander. Servér straks.
Håber maden smager!