Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed
Cà ri gà Saigon:
vietnamesisk kylling i karry med citrongræs og sød kartoffelRetten har ingen vurdering
Under 40 min
17 Ingredienser
Dette er en sydvietnamesisk version af kylling i karry. Retten er mild og velsmagende med en dejlig blanding af aromatiske grøntsager, kokosmælk og krydderier.
Dette er en sydvietnamesisk version af kylling i karry. Retten er mild og velsmagende med en dejlig blanding af aromatiske grøntsager, kokosmælk og krydderier.
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Fisk
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Vand
- Olie
Hvidløg
3 fed
Fiskesauce
3 spsk
Majsstivelse
1 pose
Karry
2 pose
Kyllingelårsteak
700 g
Ingefær
1 stk
Sød kartoffel
1 stk
Løg
1 stk
Rød peber
1 stk
Pak choy
1 stk
Citrongræs
1 stilk
Vand
1 dl
Limeblad
1 stk
Kokosmælk
4 dl
Hønsebouillon
1 pose
Basmatiris
270 g
Koriander, frisk
1 pakke
Lime
1 stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 833 kcal
- Fedt: 38 g
- Kulhydrater: 78 g
- Protein: 46 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog risene som anvist på posen.
Bland presset hvidløg, fiskesauce, majsstivelse og karry i en skål. Skær kyllingelårsteak i mindre stykker (skær ikke fedtet fra, det smelter på panden og giver en god smag). Bland i skålen. Lad det marinere.
Skræl og hak ingefær fint. Skræl og skær søde kartofler i tern, ca 2x2 cm. Pil løg og skær i både. Hak rød peber og pak choy groft. Knus roden af citrongræs med bagsiden af kniven og del den i to.
Varm lidt olie i en stegepande og steg marineret kylling i cirka 4 minutter. Tilsæt sød kartoffel, gult løg og ingefær, steg i yderligere 1 min. Tilsæt vand, citrongræs, limeblade, kokosmælk og hønsefond. Lad simre under låg i cirka 15 minutter, til de søde kartofler føles bløde. Bland rød peber, pak choy i og lad det simre i yderligere 1 min.
Hak koriander groft og skær lime i både. Pluk limeblade og citrongræs op ad gryden. Servér den vietnamesisk kyllinge gryderet med ris. Top med koriander og server med en limebåde.
Håber maden smager!