Wok med kyllingeinderfilet, gulerødder og pak choy, serveret med hjemmelavet sataysauce og koriander
4 dages holdbarhed

Wok med kyllingeinderfilet

gulerødder og pak choy, serveret med hjemmelavet sataysauce og koriander
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Jordnødder
    ·
  • Soja
    ·
  • Nødder
    ·
  • Sesamfrø
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Sukker
  • Olie
  • Salt
  • Peber
Basmatiris
270 g
Kyllingeinderfilet
600 g
Gulerod
4 stk
Pak choy
2 stk
Peanuts
1 pose
(Jordnødder, Nødder)
Hvidvinseddike
⅓ pose
(Svovldioxid)
Chiliflager
1 pose
Sojasauce
1 pose
(Soja)
Sukker
½ tsk
Koriander, frisk
1 pakke
Sesamfrø
1 pose
(Sesamfrø)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 537 kcal
  • Fedt: 10 g
  • Kulhydrater: 64 g
  • Protein: 48 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Kog risene som anvist på posen, men gem 1 dl af kogevandet, når det sies.
Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde skiver. Skyl pak choy, og skær den i grove strimler.
Læg peanuts og ønsket mængde chiliflager i et litermål. Tilsæt ½ spsk eddike, sojasauce og ½ tsk sukker. Blend det sammen med en stavblender, mens du tilsætter kogevandet fra punkt 1. Ønsker du en mere flydende sauce, kan du tilsætte lidt mere vand og justere med ekstra sukker, eddike og salt.
Varm en stor pande eller wok op til høj varme, og tilsæt lidt olie. Steg kyllingen i ca. 4 minutter, indtil det har fået en gylden stegeskorpe. Læg kødet på en tallerken. Varm panden op til høj varme igen, og tilsæt lidt ny olie. Steg gulerødderne og pak choyen i ca. 2 minutter under omrøring. Vend kødet i, og smag til med lidt salt og peber.
Skyl og grofthak korianderen, og top retten med koriander og sesamfrø.
Håber maden smager!