4 dages holdbarhed
Wok med kyllingeinderfilet
gulerødder og pak choy, serveret med hjemmelavet sataysauce og korianderRetten har ingen vurdering
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Jordnødder·
- Soja·
- Nødder·
- Sesamfrø·
- Svovldioxid
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Sukker
- Olie
- Salt
- Peber
Basmatiris
270 g
Kyllingeinderfilet
600 g
Gulerod
4 stk
Pak choy
2 stk
Peanuts
1 pose
Hvidvinseddike
⅓ pose
Chiliflager
1 pose
Sojasauce
1 pose
Sukker
½ tsk
Koriander, frisk
1 pakke
Sesamfrø
1 pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 537 kcal
- Fedt: 10 g
- Kulhydrater: 64 g
- Protein: 48 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog risene som anvist på posen, men gem 1 dl af kogevandet, når det sies.
Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde skiver. Skyl pak choy, og skær den i grove strimler.
Læg peanuts og ønsket mængde chiliflager i et litermål. Tilsæt ½ spsk eddike, sojasauce og ½ tsk sukker. Blend det sammen med en stavblender, mens du tilsætter kogevandet fra punkt 1. Ønsker du en mere flydende sauce, kan du tilsætte lidt mere vand og justere med ekstra sukker, eddike og salt.
Varm en stor pande eller wok op til høj varme, og tilsæt lidt olie. Steg kyllingen i ca. 4 minutter, indtil det har fået en gylden stegeskorpe. Læg kødet på en tallerken. Varm panden op til høj varme igen, og tilsæt lidt ny olie. Steg gulerødderne og pak choyen i ca. 2 minutter under omrøring. Vend kødet i, og smag til med lidt salt og peber.
Skyl og grofthak korianderen, og top retten med koriander og sesamfrø.
Håber maden smager!