Bang Bang Ponzu Kylling med sesam marineret agurk og sojamayonnaise
5 dages holdbarhed

Bang Bang Ponzu Kylling

med sesam marineret agurk og sojamayonnaise
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
12 Ingredienser
"Bang Bang Chicken" er en klassisk ret fra Sichuan-provinsen i Kina. Navnet "Bang Bang" kommer fra den traditionelle tilberedningsmetode, hvor kyllingen bankes med en træstok eller kødhakker for at gøre kødet ekstra mørt og lettere at strimle.

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Sesamfrø
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Vand
  • Salt
Basmatiris
270 g
Vand
8 dl
Hønsebouillon
2 pose
Kyllingebryst
560 g
Ponzusauce
2 pose
(Gluten, Soja, Hvede)
Sojasauce
½ pose
(Soja)
Mayonnaise
2 pose
(Æg)
Sojasauce
½ pose
(Soja)
Agurk
1 stk
Rødløg
2 stk
Forårsløg
1 bundt
Hvidvinseddike
½ pose
(Svovldioxid)
Sesamolie
1 spsk
(Sesamfrø)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 585 kcal
  • Fedt: 13 g
  • Kulhydrater: 72 g
  • Protein: 44 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Kog risene som anvist på posen.
Kog vand og kyllingebouillon op i en gryde. Læg kyllingefileten i, og lad den simre ved lav varme under låg i ca. 15 minutter, indtil kyllingen er helt gennemkogt.
Skær agurken i tern, og striml rødløg og forårsløg. Læg det hele i en skål, og bland med sesamolie, hvidvinseddike og salt.
Bland mayonnaise og sojasauce i en lille skål.
Tag kyllingen op, og læg den på et skærebræt. Træk kyllingen i strimler med to gafler. Bland kylling, ponzusauce og japansk sojasauce i en skål.
Servér bang bang ponzu kylling med jasminris, sesam marineret agurk og sojamayonnaise.
Håber maden smager!