Donburi med soja/ingefærstegt kylling, syltet kål og srirachasauce
2 dages holdbarhed

Donburi med soja/ingefærstegt kylling

syltet kål og srirachasauce
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
9 Ingredienser
Donburi er en japansk risret, hvor ris serveres i en skål toppet med forskellige ingredienser som kød, fisk og grøntsager.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Soja
    ·
  • Mælk
    ·
  • Sesamfrø
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Vand
  • Sukker
  • Olie
  • Salt
Basmatiris
135 g
Coleslaw-blanding
200 g
Hvidvinseddike
½ pose
(Svovldioxid)
Vand
2 spsk
Sukker
1 spsk
Srirachasauce
½ pakke
Yoghurt naturel
1 dl
(Mælk, Laktose)
Rødløg
1 stk
Hakket kylling
300 g
Soja/ingefærsauce
½ pose
(Soja, Hvede)
Sesamfrø
½ pose
(Sesamfrø)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 653 kcal
  • Fedt: 20 g
  • Kulhydrater: 77 g
  • Protein: 41 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Kog risene som anvist på posen.
Læg coleslaw-blandingen i en skål. Kog eddike, vand, sukker og lidt salt op i en lille gryde. Hæld eddikeblandingen over kålen. Bland salaten godt og massér gerne dressingen ind med hænderne. Sæt til side.
Bland srirachasauce og yoghurt i en skål. Smag til med salt.
Skær rødløg i både. Varm lidt olie op i en pande og svits kyllingekødet ca. 4 min. Tilsæt rødløg og steg yderligere 1 min. Bland soja/ingefærsauce i og lad det koge sammen ca. ½ min.
Læg ris i bunden af dybe tallerkner. Kom soja/ingefærstegt kyllingefars og syltet kålsalat ovenpå og top med srirachadressing og sesamfrø.
Håber maden smager!