Citruskrydret kyllingelårsteak og pasta i cremet sauce med spinat og tomat
4 dages holdbarhed

Citruskrydret kyllingelårsteak og pasta i cremet sauce med spinat og tomat

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Smør
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Løg
1 stk
Tomat
3 stk
Babyspinat
100 g
Piskefløde
1½ dl
(Mælk, Laktose)
Hønsebouillon
1 pose
Pasta
400 g
(Gluten, Hvede)
Kyllingelårsteak
600 g
Citruskrydderi
1 pakke
Smør
1 spsk
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 828 kcal
  • Fedt: 36 g
  • Kulhydrater: 78 g
  • Protein: 49 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog letsaltet vand op i en gryde til pastaen.
Skræl og finhak løget. Skyl tomaterne og spinaten, og skær tomaterne i grove tern.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Gem ca. 2 dl af pastavandet.
Varm en pande op til middelhøj varme, og tilsæt lidt olie. Steg kyllingen i ca. 3 minutter på hver side, eller indtil den er gennemstegt. Tilsæt 1 spsk smør, og krydr med citruskrydderi mod slutningen af stegetiden. Øs smørret over kyllingen med en ske. Læg kyllingen på en tallerken, og lad den hvile indtil servering.
Varm panden fra forrige punkt op til middelhøj varme. Steg løg og tomater i smørret efter kyllingen i ca. 2 minutter (se tip). Vend fløden og bouillonen i, og lad det hurtigt koge op. Skru ned til lav varme, og lad saucen småkoge et par minutter. Juster konsistensen med pastavandet efter ønske. Vend spinaten i, og smag til med lidt salt og peber.
Skær kyllingen i skiver før servering.
Håber maden smager!