Stegt torsk med brunet sojasmør og pak choy

Kalorielet

Glutenfri
4 dages holdbarhed

Stegt torsk med brunet sojasmør

og pak choy
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Soja
    ·
  • Mælk
    ·
  • Sesamfrø

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Smør
  • Olie
  • Salt
  • Peber
Pak choy
1 stk
Skalotteløg
1 stk
Babyspinat
50 g
Chiliflager
½ tsk
Smør
2 spsk
(Mælk, Laktose)
Sojasauce
½ spsk
(Soja)
Torskefilet (har været frosset)
2 stk
(Fisk)
Basmatiris
135 g
Sesamfrø
1 pose
(Sesamfrø)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 554 kcal
  • Fedt: 21 g
  • Kulhydrater: 58 g
  • Protein: 34 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog risene som anvist på posen.
 Varm en tør stegepande op til høj varme. Rist sesamfrøene ca. 2 min. og vend dem hyppigt, så de ikke brænder på. Læg dem til side på en tallerken og gem stegepanden.
 Skyl og skær pak choy i mindre stykker. Pil skalotteløg og skær i strimler på langs. Kom lidt olie på panden og varm op til høj varme. Svits pak choy og skalotteløg ca. 2 min. Skyl imens babyspinat og vend den i. Smag til med lidt salt og chiliflager efter behag (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt). Kom det over på en tallerken og gem stegepanden.
 Varm en lille kasserolle op til middelhøj varme. Kom smør i og lad det brune. Sluk for varmen, når smøret er bruset af. Tilsæt soja og rør rundt.
Krydr fisken med salt. Smelt lidt smør på den brugte stegepande. Steg fisken ca. 3-4 min. på hver side til den har fået lidt farve og flager, når man trykker let på den.
Servér stegt torsk med brunet sojasmør, pak choy og ris. Top med ristede sesamfrø.
Håber maden smager!