4 dages holdbarhed
Caldo verde
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
11 Ingredienser
Caldo Verde er en klassisk portugisisk suppe, der er simpel, mættende og fyldt med smag. Den laves traditionelt med kartofler, løg, hvidløg og tyndt skåret grønkål eller palmekål. Suppen får ekstra smag fra olivenolie og skiver af Portugisisk pølse.
Caldo Verde er en klassisk portugisisk suppe, der er simpel, mættende og fyldt med smag. Den laves traditionelt med kartofler, løg, hvidløg og tyndt skåret grønkål eller palmekål. Suppen får ekstra smag fra olivenolie og skiver af Portugisisk pølse.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Selleri·
- Svovldioxid
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Vand
- Olivenolie
- Salt
- Peber
Grillpølse m. linquica
4 stk
Løg
1 stk
Hvidløg
2 fed
Bagekartoffel
2 stk
Laurbærblad
1 stk
Grøntsagsbouillon
1 pose
Vand
6 dl
Snittet grønkål
100 g
Æble
1 stk
Bladselleri
½ stilk
Salatmix Napolitana
100 g
Æbleeddike
1 spsk
Olivenolie
1 spsk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 871 kcal
- Fedt: 57 g
- Kulhydrater: 59 g
- Protein: 31 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Skær linquica pølsen i skiver ca. 1 cm.
Varm en gryde op med lidt olie. Steg linquica pølsen 3-5 min, tag dem op og gem olien i gryden. Pil løg og hvidløg, hak dem groft, steg dem 1-2 min. Skræl kartoflerne og skær dem i mindre tern. Kom dem i gryden med vand, laurbær og grøntsagsbouillon. Kog det hele i ca. 15-20 min, til kartoflerne er møre. Tag laurbær op og kasser dem. Blend suppen med en stavblender eller blender. Kom den tilbage i gryden, smag til med salt og peber. Kom grønkål og linquica pølse i og kog i 3 min.
Skyl æble og bladselleri, skær dem i mindre tern. Vend dem salatmix, æbleeddike, olivenolie og lidt salt.
Servér suppen i skåle med en sjat olivenolie over og salaten ved siden af.
Håber maden smager!