Vegetar
4 dages holdbarhed
Falafel wrap med spicy avocado
letsyltet rødløg og srirachayoghurtRetten har ingen vurdering
Under 30 min
12 Ingredienser
Falafler af danske gule ærter og friske grønne ærter. Smagt klassisk til med spidskommen og masser af friske krydderurter.
Falafler af danske gule ærter og friske grønne ærter. Smagt klassisk til med spidskommen og masser af friske krydderurter.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Havre·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Sukker
- Salt
- Peber
Rødløg
1 stk
Lime
½ stk
Sukker
1 tsk
Avocado
1 stk
Koriander, frisk
½ pakke
Lime
½ stk
Srirachasauce
¼-½ pakke
Yoghurt naturel
1 dl
Srirachasauce
½ pakke
Falafel
300 g
Tortilla-wrap
4 stk
Skoleagurk
1 stk
Babyspinat
50 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 749 kcal
- Fedt: 31 g
- Kulhydrater: 91 g
- Protein: 27 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
Pil løg og skær det i tynde skiver. Pres limesaft i en skål og rør sukker og lidt salt i. Vend løgene i blandingen og lad det trække.
Del avocado på langs, fjern stenen og tag kødet ud med en ske. Læg det i en skål og mos den med en gaffel, piskeris eller stavblender. Skyl og hak koriander groft. Tilsæt koriander og limesaft og bland godt. Smag til med srirachasauce, salt og peber.
Bland yoghurt med sriracha og smag til med salt og peber.
Varm falaflerne i ovnen i 10 min. Pak tortillas ind i stanniol og varm dem i ovnen ca. 5 min. til de er gennemvarme. Skyl agurk og spinat. Skær agurk i tern. Fyld wrapsene med spicy avocado, spinat, agurk, falafler, syltet løg og srirachayoghurt.
Håber maden smager!