4 dages holdbarhed
Blomkålssuppe med chorizo, porre og croutoner
Retten har ingen vurdering
Under 35 min
10 Ingredienser
En skøn cremet blomkålssuppe med sprød topping af croutoner og ristet chorizo.
En skøn cremet blomkålssuppe med sprød topping af croutoner og ristet chorizo.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Soja·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Salt
- Peber
Løg
1 stk
Blomkål
1 stykke
Bagekartoffel
1 stk
Grøntsagsbouillon
1 pose
Sødmælk
2½ dl
Porre
1 stk
Chorizo-pølse
70 g
Croutoner
1 pakke
Brød
2 stk
Citron
½ stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 775 kcal
- Fedt: 27 g
- Kulhydrater: 102 g
- Protein: 32 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Pil og hak løg. Skyl blomkål og skær i mindre buketter. Skræl kartofler og skær i små tern. Opvarm lidt olie i en gryde og steg løg, blomkål og kartofler i 2-3 min. uden det tager farve. Kom 5 dl vand, mælk og bouillon i gryden. Kog grøntsagerne ca. 15 min. til blomkålen er mør.
Rens imens porrer og skær dem i tynde skiver. Opvarm lidt olie på en varm pande og rist porreskiverne i 5 min. til de er bløde og let sprøde. Krydr med salt og peber og tag porrerne af panden. Gem panden til chorizoen.
Skær chorizo i tern og steg dem sprøde på panden ca. 3 min. Læg chorizoen på et stykke køkkenrulle og tør panden af.
Lun brødet på en brødrister.
Blend suppen med en stavblender direkte i gryden eller i en normal blender. Smag til med citronsaft, salt og peber. Skær brødet i tykke skiver.
Anret suppen i skåle og top med porre, chorizo og croutoner. Servér med lunt brød.
Håber maden smager!