Glutenfri
4 dages holdbarhed
Ovnbagt laksefilet med agurkesalat
creme fraiche og kartoflerNy opskrift
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Mælk
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Sukker
- Salt
- Peber
- Olie
Kartofler, små
400 g
Sukkerærter
100 g
Laksefilet u. skind (har været frosset)
2 stk
Skoleagurk
1 stk
Citron
¼ stk
Sukker
½ tsk
Citron
¼ stk
Creme fraiche
1 dl
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 740 kcal
- Fedt:
- 33 g
- Kulhydrater:
- 73 g
- Protein:
- 39 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem. Kog sukkerærterne sammen med kartoflerne de sidste 2 min. af kogetiden.
Læg fisken i et smurt ovnfast fad og krydr med salt og peber. Bag fisken i ovnen i 8-10 min.
Skyl agurk og skær i tynde skiver, gerne på mandolin, hvis du har. Læg det i en serveringsskål og bland med citronsaft, sukker, lidt salt og peber.
Skær resten af citronen i både og servér citronbådene og creme fraiche til retten.
Håber maden smager!