BBQ-kyllingekøller med salsaghurt og ris
Glutenfri
5 dages holdbarhed

BBQ-kyllingekøller

med salsaghurt og ris
Ny opskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Mælk
    ·
  • Sennep

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Peber
  • Salt
Basmatiris
135 g
BBQ Kyllingekøller
600 g
(Sennep)
Skoleagurk
1 stk
Rødløg
½ stk
Majskerner
1 dåse
Salatmix Napolitana
50 g
Græsk yoghurt
1 dl
(Mælk, Laktose)
Tomatsalsa
½ pose
Næringsindhold (per portion)
Energi:
884 kcal
Fedt:
34 g
Kulhydrater:
81 g
Protein:
64 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
 Kog risene som anvist på posen.
Læg kyllingelårene i et rummeligt ovnfast fad og varm dem i ovnen ca. 15 min.
Skyl og skær agurk i tern. Skær rødløg i tynde skiver. Hæld lagen fra majsene og bland det hele med salatblandingen i en salatskål.
 Bland græsk yoghurt og tomatsalsa i en lille skål.
Servér kyllingekøllerne med basmatiris, salat og salsaghurt til.
Håber maden smager!