Glutenfri
5 dages holdbarhed
BBQ-kyllingekøller
med salsaghurt og risNy opskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Mælk·
- Sennep
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Peber
- Salt
Basmatiris
135 g
BBQ Kyllingekøller
600 g
Skoleagurk
1 stk
Rødløg
½ stk
Majskerner
1 dåse
Salatmix Napolitana
50 g
Græsk yoghurt
1 dl
Tomatsalsa
½ pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 884 kcal
- Fedt:
- 34 g
- Kulhydrater:
- 81 g
- Protein:
- 64 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
Kog risene som anvist på posen.
Læg kyllingelårene i et rummeligt ovnfast fad og varm dem i ovnen ca. 15 min.
Skyl og skær agurk i tern. Skær rødløg i tynde skiver. Hæld lagen fra majsene og bland det hele med salatblandingen i en salatskål.
Bland græsk yoghurt og tomatsalsa i en lille skål.
Servér kyllingekøllerne med basmatiris, salat og salsaghurt til.
Håber maden smager!