Laktosefri
2 dages holdbarhed
Hurtig kyllingewok med nudler
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
11 Ingredienser
Wokretter laves ofte hurtigt i en varm, dyb wokpande. Hvor grøntsager, kød eller tofu steges ved høj varme. De krydres med sojasauce eller lignende sauce. Serveres ofte med ris eller nudler.
Wokretter laves ofte hurtigt i en varm, dyb wokpande. Hvor grøntsager, kød eller tofu steges ved høj varme. De krydres med sojasauce eller lignende sauce. Serveres ofte med ris eller nudler.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Fisk·
- Jordnødder·
- Soja·
- Nødder·
- Sesamfrø·
- Bløddyr·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Salt
Nudler
125 g
Forårsløg
½ bundt
Lime
1 stk
Hakket kylling
300 g
Ingefær/hvidløg/chili i olie
½ pose
Coleslaw-blanding
100 g
Østerssauce
½ pose
Sesamolie
½ spsk
Fiskesauce
½ spsk
Hakkede peanuts
½ pose
Koriander, frisk
1 pakke
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 659 kcal
- Fedt: 29 g
- Kulhydrater: 56 g
- Protein: 42 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog. Kom nudlerne i og kog 5 min. Hæld vandet fra og skyl nudlerne under koldt vand.
Skyl forårsløg og skær i skiver. Skær lime i både.
Varm en wok/stor pande op til høj varme og tilsæt lidt olie. Kom kødet på og hak det fra hinanden. Steg til det bliver gyldent og lidt sprødt. Tilsæt ingefær/hvidløg/chili olie og coleslaw-blandingen og steg i 1 min. Tilføj østerssauce, sesamolie og fiskesauce og vend godt sammen. Kom forårsløg i til sidst.
Vend nudlerne i wokken og kog op. Top retten med hakkede peanuts og koriander og servér med limebåde.
Håber maden smager!