4 dages holdbarhed
Ovnbagt torsk med rødbeder, cremet spinat og kartofler
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
8 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Mælk·
- Sennep
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Salt
- Peber
Kartofler
800 g
Kogte rødbeder
1 pakke
Torskefilet (har været frosset)
4 stk
Sennep/Dild kryddermix
1 pose
Løg
1 stk
Babyspinat
100 g
Piskefløde
2½ dl
Grøntsagsbouillon
1 pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 586 kcal
- Fedt: 29 g
- Kulhydrater: 49 g
- Protein: 32 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
Skær rødbederne i kvarte, og læg dem på den ene halvdel af en bageplade med bagepapir. Dryp med lidt olie og salt. Læg torsken på den anden halvdel, og krydr med sennep/dildkryddemix og lidt salt.
Skræl og finhak løget. Varm en pande op til middelhøj varme, og tilsæt lidt olie. Svits løget i 2 minutter. Tilsæt spinat, fløde og grøntsagsbouillon, og lad det småkoge, indtil fisken er færdig. Smag til med salt og peber.
Håber maden smager!