Ovnbagt torsk med rødbeder, cremet spinat og kartofler
4 dages holdbarhed

Ovnbagt torsk med rødbeder, cremet spinat og kartofler

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk
    ·
  • Sennep

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Salt
  • Peber
Kartofler
800 g
Kogte rødbeder
1 pakke
Torskefilet (har været frosset)
4 stk
(Fisk)
Sennep/Dild kryddermix
1 pose
(Sennep)
Løg
1 stk
Babyspinat
100 g
Piskefløde
2½ dl
(Mælk, Laktose)
Grøntsagsbouillon
1 pose
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 586 kcal
  • Fedt: 29 g
  • Kulhydrater: 49 g
  • Protein: 32 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
Kog kartoflerne i letsaltet vand i 20 min. til de slipper, når man stikker i dem.
Skær rødbederne i kvarte, og læg dem på den ene halvdel af en bageplade med bagepapir. Dryp med lidt olie og salt. Læg torsken på den anden halvdel, og krydr med sennep/dildkryddemix og lidt salt.
Skræl og finhak løget. Varm en pande op til middelhøj varme, og tilsæt lidt olie. Svits løget i 2 minutter. Tilsæt spinat, fløde og grøntsagsbouillon, og lad det småkoge, indtil fisken er færdig. Smag til med salt og peber.
Håber maden smager!