5 dages holdbarhed
Vindaloo
med svinekød og risRetten har ingen vurdering
Under 35 min
14 Ingredienser
Vindaloo er en meget krydret ret, der oprindeligt stammer fra Goa i Indien og har rødder i portugisisk madlavning. Retten er lavet med hvidløg, ingefær, løg, eddike, chili og masser af krydderier.
Vindaloo er en meget krydret ret, der oprindeligt stammer fra Goa i Indien og har rødder i portugisisk madlavning. Retten er lavet med hvidløg, ingefær, løg, eddike, chili og masser af krydderier.
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Gluten·
- Selleri·
- Sennep·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Vand
- Mel
Fuldkornsris
270 g
Løg
3 stk
Chiliflager
2 pose
Ingefær/hvidløg/chili i olie
1 pose
Karry
1 pose
Tandoori krydderi
1 pose
Garam masala
1 pose
Oksebouillon
1 pose
Tomatpuré
2 pakke
Rødvinseddike
2 spsk
Pulled pork
600 g
Vand
2 dl
Hjertesalat
2 stk
Tomat
2 stk
Sennepsvinaigrette
1 pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 619 kcal
- Fedt: 22 g
- Kulhydrater: 66 g
- Protein: 38 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog risene som anvist på posen.
Håber maden smager!