Vindaloo med svinekød og ris
5 dages holdbarhed

Vindaloo

med svinekød og ris
Retten har ingen vurdering
Under 35 min
14 Ingredienser
Vindaloo er en meget krydret ret, der oprindeligt stammer fra Goa i Indien og har rødder i portugisisk madlavning. Retten er lavet med hvidløg, ingefær, løg, eddike, chili og masser af krydderier.

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Selleri
    ·
  • Sennep
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Vand
  • Mel
Fuldkornsris
270 g
Løg
3 stk
Chiliflager
2 pose
Ingefær/hvidløg/chili i olie
1 pose
Karry
1 pose
Tandoori krydderi
1 pose
Garam masala
1 pose
Oksebouillon
1 pose
Tomatpuré
2 pakke
Rødvinseddike
2 spsk
(Svovldioxid)
Pulled pork
600 g
(Selleri, Sennep)
Vand
2 dl
Hjertesalat
2 stk
Tomat
2 stk
Sennepsvinaigrette
1 pose
(Sennep, Svovldioxid)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 619 kcal
  • Fedt: 22 g
  • Kulhydrater: 66 g
  • Protein: 38 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog risene som anvist på posen.
Håber maden smager!