Falafel i pita med grønt, syltet kål og hvidløgsdressing
Vegetar
4 dages holdbarhed

Falafel i pita

med grønt, syltet kål og hvidløgsdressing
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
9 Ingredienser
Hurtig smagfuld ret med færdiglavet falafel, der skal bare varmes.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Sennep
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Havre
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Sukker
Æbleeddike
2 spsk
(Svovldioxid)
Gulerod
1 stk
Kålmix
100 g
Falafel
300 g
(Havre)
Hjertesalat
1 stk
Tomat
1 stk
Skoleagurk
1 stk
Pitabrød
2 stk
(Gluten, Hvede)
Hvidløgsdressing
1 pose
(Æg, Mælk, Selleri, Sennep, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 796 kcal
  • Fedt: 27 g
  • Kulhydrater: 110 g
  • Protein: 28 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 180°C (Varmluft).
 Bland æbleeddike med 1 spsk sukker og 1 spsk vand i en lille kasserolle og bring i kog. Skræl gulerod og riv den groft i en skål. Kom kålmix i, hæld lagen over og vend det sammen. Sæt til side og lad det trække.
 Varm falaflerne i ovnen i 10 min. 
 Skyl salat, tomat og agurk. Skær salaten i strimler. Skær tomat og agurk i tern.  
Kom pitabrødene i ovnen og lun 2-3 min. Tryk falaflerne lidt flade. Åben brødene og fyld dem med falafel, syltet kål, grønt og dressing 
Håber maden smager!