Stegt torsk med spidskål og gulerodscreme
4 dages holdbarhed

Stegt torsk med spidskål og gulerodscreme

Retten har ingen vurdering
Under 35 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Margarine
  • Vand
  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
Kartofler
400 g
Spidskål
1 stk
Gulerod
2 stk
Skalotteløg
1 stk
Honning
½ spsk
Torskefilet (har været frosset)
2 stk
(Fisk)
Rasp
½ dl
(Gluten, Hvede)
Margarine
½+1 spsk
(Mælk, Laktose)
Estragon, frisk
1 pakke
Hvidvinseddike
1 tsk
(Svovldioxid)
Vand
½ dl
Rucola salat
50 g
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 487 kcal
  • Fedt: 14 g
  • Kulhydrater: 56 g
  • Protein: 35 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Håber maden smager!