Torsk med flødekogt porre og dildgremolata
4 dages holdbarhed

Torsk med flødekogt porre og dildgremolata

Retten har ingen vurdering
Under 40 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Margarine
  • Vand
  • Olivenolie
  • Peber
  • Salt
Kartofler
400 g
Porre
½ stk
Margarine
1 spsk
(Mælk, Laktose)
Vand
1 dl
Piskefløde
½ dl
(Mælk, Laktose)
Hønsebouillon
½ pose
Citron
1 stk
Dild, frisk
1 pakke
Olivenolie
2 spsk
Hvidløg
½ fed
Skoleagurk
1 stk
Torskefilet (har været frosset)
2 stk
(Fisk)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 526 kcal
  • Fedt: 25 g
  • Kulhydrater: 44 g
  • Protein: 32 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Håber maden smager!