4 dages holdbarhed
Torsk med flødekogt porre og dildgremolata
Retten har ingen vurdering
Under 40 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Mælk
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Margarine
- Vand
- Olivenolie
- Peber
- Salt
Kartofler
400 g
Porre
½ stk
Margarine
1 spsk
Vand
1 dl
Piskefløde
½ dl
Hønsebouillon
½ pose
Citron
1 stk
Dild, frisk
1 pakke
Olivenolie
2 spsk
Hvidløg
½ fed
Skoleagurk
1 stk
Torskefilet (har været frosset)
2 stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 526 kcal
- Fedt: 25 g
- Kulhydrater: 44 g
- Protein: 32 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Håber maden smager!