Vegetar
Glutenfri
5 dages holdbarhed
Græsk grøntsagsbiks
med oliven og bagt ostNy opskrift
Under 40 min
13 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Mælk·
- Sennep·
- Svovldioxid
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olivenolie
- Peber
- Salt
Belugalinser
125 g
Hvidløg
1 fed
Honning
½ spsk
Olivenolie
½ spsk
Rødvinseddike
½ spsk
Dijon sennep
½ spsk
Kartofler, medium
400 g
Rødløg
1 stk
Rosmarin
½ tsk
Tomat
1 stk
Cherrytomater
125 g
Salatost i kryddermarinade
100 g
Bredbladet persille
½ pk
Oliven
1 pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi:
- 712 kcal
- Fedt:
- 35 g
- Kulhydrater:
- 71 g
- Protein:
- 29 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 225°C (Varmluft).
Kog linserne efter anvisning på pakken.
Skær kartofler og rødløg i både. Læg dem i et smurt ovnfast fad (ca. 15x20 cm) og vend med marinaden fra osten, rosmarin, salt og lidt friskkværnet peber. Bag i ovnen ca. 20 min.
Skyl tomaterne. Skær de store i tern og halvér cherrytomaterne. Tag fadet ud af ovnen og læg tomater og ostetern på. Bag videre i yderligere 10 min.
Skyl de kogte linser i koldt vand og bland dem med presset hvidløg, honning, olivenolie, rødvinseddike, dijonsennep, salt og lidt friskkværnet peber i en skål.
Hak persille groft. Drys de dressede linser over kartoflerne og drys persille og oliven på.
Håber maden smager!