Varmrøget laks med lun æblesalat og sennepscreme
5 dages holdbarhed

Varmrøget laks

med lun æblesalat og sennepscreme
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Mælk
    ·
  • Sennep
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olivenolie
Hvedekerner
125 g
(Gluten, Hvede)
Yoghurt naturel
1 dl
(Mælk, Laktose)
Dijon sennep
1 spsk
(Sennep, Svovldioxid)
Honning
½+½ spsk
Dild, frisk
1 pakke
Æble
1 stk
Skoleagurk
1 stk
Hvidvinseddike
½ pose
(Svovldioxid)
Varmrøget laks (har været frosset)
2 stk
(Fisk)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 616 kcal
  • Fedt: 25 g
  • Kulhydrater: 65 g
  • Protein: 33 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog hvedekerner som anvist på pakken.
Bland yoghurt, dijonsennep, honning, salt og lidt friskkværnet sort peber i en skål.
Finhak dild. Skær æble og agurk i tern. Skær rødløg i skiver. Læg alt i en rummelig salatskål. Bland med hvidvinseddike, 1 spsk olivenolie og honning. Tag hvedekernerne af og skyl hurtigt i koldt vand. Bland det i skålen med æblesalat. Smag til med salt og rigeligt friskkværnet sort peber.
Bryd laksen op i stykker og servér med lun æblesalat og sennepscreme.
Håber maden smager!