Pastasalat med bacon, æg og hvidløgsdressing

Budget

5 dages holdbarhed

Pastasalat med bacon

æg og hvidløgsdressing
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
9 Ingredienser
Nem og fyldig pastasalat med agurk, tomat, salat og sprøde croutoner.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Æg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Selleri
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
Pasta
200 g
(Gluten, Hvede)
Æg
2 stk
(Æg)
Bacon
150 g
Rødløg
½ stk
Hjertesalat
½ stk
Tomat
1 stk
Skoleagurk
1 stk
Hvidløgsdressing
½ pose
(Æg, Mælk, Selleri, Sennep, Laktose)
Croutoner
½ pakke
(Gluten, Hvede)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 788 kcal
  • Fedt: 34 g
  • Kulhydrater: 85 g
  • Protein: 35 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog pastaen som anvist på pakken. Hæld vandet, skyl pastaen i koldt vand til den er afkølet.
Bring en gryde med vand i kog. Kog æggene i 7-8 min. så de bliver smilende. Hæld vandet fra. Afkøl æggene i koldt vand. Pil dem og skær dem i både.
Varm en stegepande op, til middelhøj varme og tilsæt lidt olie. Steg baconen i ca. 5 min. eller indtil det er gyldent og sprødt.
Skræl og skær løget i tynde skiver. Skær enden af hjertesalaten og skyl den samt tomaten, i koldt vand. Skær salaten i strimler og tomaten i både. Skyl og skær agurk i små tern. Kom løg, agurk, salat og tomaten i en serveringsskål. Vend hvidløgsdressingen i. Smag til med lidt salt og peber.
Servér salaten med pastaen, æggene og bacon, top med croutonerne. Du kan enten blande det hele sammen i salatskålen eller servere det i separate skåle. God middag!
Håber maden smager!