Kalorielet
Glutenfri
5 dages holdbarhed
Små karrybøffer med æbleraita, paprikakartofler og peberfrugt
Retten har ingen vurdering
Under 40 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Mælk
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olivenolie
- Salt
- Peber
Kartofler
400 g
Rød peber
1 stk
Løg
1 stk
Paprika
½ pose
Æble
1 stk
Græsk yoghurt
1 dl
Hvidløg
1 fed
Hakket oksekød
300 g
Hvidløg
½ fed
Tomatpuré
½ pakke
Karry
½ pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 565 kcal
- Fedt: 22 g
- Kulhydrater: 54 g
- Protein: 38 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 225°C (Varmluft).
Halvér kartoflerne. Skær rød peber og løg i både. Læg det på en bageplade med bagepapir og vend med paprika, olivenolie, salt og lidt friskkværnet peber. Bag i ovnen ca. 20 min. til kartoflerne er møre.
Skær æble i små tern og læg det i en lille skål. Bland med græsk yoghurt og presset hvidløg. Smag til med lidt salt.
Kom hakket kød i en skål og bland med presset hvidløg, tomatpuré, karry og salt. Form 3 små, flade bøffer pr. person. Varm olivenolie op ved middelhøj i en stor pande. Steg bøfferne ca. 3 min. på hver side.
Servér de små karrybøffer med æbleraita og paprikabagte kartofler og peberfrugt.
Håber maden smager!