Kalorielet
Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed
Cevapcici med kartoffelbåde, ajvar og tomatsalat
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Svovldioxid
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olivenolie
- Salt
- Peber
Kartofler
400 g
Rødløg
½+½ stk
Hakket oksekød
300 g
Hvidløg
1 fed
Paprika
½ pose
Tomatpuré
½ spsk
Tomat
2 stk
Rødvinseddike
1 tsk
Ajvar
1 pakke
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 572 kcal
- Fedt: 27 g
- Kulhydrater: 47 g
- Protein: 36 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 225°C (Varmluft).
Skyl kartoflerne og skær i både eller halve. Læg dem på en bageplade med bagepapir og vend med olivenolie, lidt salt og friskkværnet peber. Bag i ovnen ca. 20 min.
Pil ½ løg og riv groft ned i en skål. Bland med hakket oksekød, presset hvidløg, paprika, tomatpuré, 1 spsk vand og ½ tsk salt. Form farsen til 4 små aflange bøffer pr. person. Varm olivenolie op i en pande. Steg bøfferne hele vejen rundt ca. 10 min. ialt til de er gennemstegte.
Skyl tomat, pil rødløg og skær begge i skiver. Læg dem på en tallerken og dryp med olivenolie og rødvinseddike. Krydr med salt og lidt friskkværnet peber.
Servér nystegte cevapcici med kartoffelbåde, tomatsalat og ajvar.
Håber maden smager!