Cevapcici med kartoffelbåde, ajvar og tomatsalat

Kalorielet

Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Cevapcici med kartoffelbåde, ajvar og tomatsalat

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
Kartofler
400 g
Rødløg
½+½ stk
Hakket oksekød
300 g
Hvidløg
1 fed
Paprika
½ pose
Tomatpuré
½ spsk
Tomat
2 stk
Rødvinseddike
1 tsk
(Svovldioxid)
Ajvar
1 pakke
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 572 kcal
  • Fedt: 27 g
  • Kulhydrater: 47 g
  • Protein: 36 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 225°C (Varmluft).
Skyl kartoflerne og skær i både eller halve. Læg dem på en bageplade med bagepapir og vend med olivenolie, lidt salt og friskkværnet peber. Bag i ovnen ca. 20 min.
Pil ½ løg og riv groft ned i en skål. Bland med hakket oksekød, presset hvidløg, paprika, tomatpuré, 1 spsk vand og ½ tsk salt. Form farsen til 4 små aflange bøffer pr. person. Varm olivenolie op i en pande. Steg bøfferne hele vejen rundt ca. 10 min. ialt til de er gennemstegte.
Skyl tomat, pil rødløg og skær begge i skiver. Læg dem på en tallerken og dryp med olivenolie og rødvinseddike. Krydr med salt og lidt friskkværnet peber.
Servér nystegte cevapcici med kartoffelbåde, tomatsalat og ajvar.
Håber maden smager!