Kalorielet
Laktosefri
Glutenfri
4 dages holdbarhed
Carnitabowl med marinerede svinestrimler
ris, salsa, lime og korianderRetten har ingen vurdering
Under 30 min
13 Ingredienser
Carnitas er en klassisk mexicansk ret, der bogstaveligt talt betyder "små stykker kød."
Carnitas er en klassisk mexicansk ret, der bogstaveligt talt betyder "små stykker kød."
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Sukker
- Vand
- Salt
Basmatiris
135 g
Strimler af skinkeinderlår
300 g
Olie
½ tsk
Paprika
½ pose
Oregano
½ pose
Lime
½ stk
Tomat
1 stk
Grøn peber
1 stk
Rødløg
½+½ stk
Koriander, frisk
½+½ pakke
Sukker
½ tsk
Rød chili
½ stk
Hvidløg
1 fed
Tomatpuré
½ pakke
Vand
¾ dl
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 489 kcal
- Fedt: 6 g
- Kulhydrater: 68 g
- Protein: 42 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog risene som anvist på posen.
Læg kødet i en skål og bland med neutral olie, paprika, tørret oregano og salt.
Skyl lime og riv skallen fint. Skær tomat og grøn peber i små tern. Pil og hak ½ rødløg. Læg det hele i en skål. Pluk koriander og tilsæt halvdelen. Pres limesaft over, krydr med salt og sukker og bland godt.
Skær resten af løget i skiver. Skyl chili og skær i strimler (Fjern frø og frøvægge eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt). Varm lidt olie op i en stor pande. Steg kødet og løg ca. 4 min. Pres hvidløg i og tilsæt chili og tomatpuré. Steg yderligere ca. 1 min. Hæld vand i og lad det koge sammen ca. 1 min. til kødet er gennemstegt.
Fordel basmatiris i serveringsskåle og kom carnitas og salsa på. Top med resten af korianderen.
Håber maden smager!