Kyllinge/grøntsagspande med hvedekerner og sød chili
Laktosefri
5 dages holdbarhed

Kyllinge/grøntsagspande

med hvedekerner og sød chili
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Salt
  • Peber
Hvedekerner
125 g
(Gluten, Hvede)
Kyllingebryst
280 g
Rødløg
½ stk
Rød peber
1 stk
Gulerod
1 stk
Hvidkål
1 stykke
Sød chilisauce
2 pose
Worcestershire sauce
1 spsk
(Sennep)
Hjertesalat
1 stk
Bredbladet persille
½ pakke
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 532 kcal
  • Fedt: 6 g
  • Kulhydrater: 75 g
  • Protein: 43 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Kog hvedekernene efter anvisningen på pakken.
 Skær kyllingen i mindre stykker. Varm lidt olie op i en stor stegepande. Steg kødet ca. 5 min. til den er gennemstegt. Krydr med salt og friskkværnet peber. Læg kyllingen på en tallerken og gem stegepanden.
Pil rødløg og skær i både. Skyl peberfrugt og skær i tynde strimler. Skræl og riv gulerod groft. Riv eller snit hvidkålen fint.
 Varm lidt ny olie op i panden. Steg løg og peberfrugt ca. 2 min. Kom gulerod og hvidkål på panden og steg ca. 4 min. til grøntsagerne er bløde. Smag til med lidt salt og worcestershire sauce. Bland kylling og hvedekerner i og varm igennem.
 Skær bunden af salaten og skyl bladene. Pluk persille og top retten med det. Servér kyllinge/grøntsagspande i salatblade med sød chilisauce til.
Håber maden smager!