Citrusbagt kyllingelårsteak med Cæsar-rodfrugtssalat
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Citrusbagt kyllingelårsteak

med Cæsar-rodfrugtssalat
Ny opskrift
Under 30 min
11 Ingredienser
Lun salat med inspiration fra den klassiske Cæsarsalat

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Mælk
    ·
  • Sennep
    ·
  • Svovldioxid

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olivenolie
  • Peber
  • Salt
Kyllingelårsteak
350 g
Citruskrydderi
½ pose
Kartofler, små
400 g
Gulerod
2 stk
Tanelli ost
½ pk
(Mælk, Laktose)
Græsk yoghurt
1 dl
(Mælk, Laktose)
Dijon sennep
½ spsk
(Sennep, Svovldioxid)
Hvidløg
½ fed
Hjertesalat
1 stk
Skoleagurk
1 stk
Tomat
1 stk
Næringsindhold (per portion)
Energi:
575 kcal
Fedt:
25 g
Kulhydrater:
45 g
Protein:
43 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 225°C (Varmluft).
 Læg kyllingelårsteak med skindsiden opad på en bradepande med bagepapir. Krydr med citruskrydderi.
 Skær kartofler i halve eller kvarte afhængig af størrelse. Skræl og skær gulerødder i grove stykker. Læg kartofler og gulerødder rundt om kyllingen. Dryp lidt olivenolie over og krydr med salt og friskkværnet sort peber. Bag det i midten af ovnen ca. 20-25 min. til kyllingen er helt gennemstegt.
 Riv Tanelli ost fint. Kom det op i en skål og bland med yoghurt, dijonsennep, presset hvidløg, salt og friskkværnet sort peber.
 Skyl salaten. Brug gerne en salatslynge til at tørre den eller lad det dryppe af i en sigte/dørslag. Riv den i grove stykker. Skær agurk og tomat i tern. Bland de bagte rodfrugter med salaten, tomat, agurk og Cæsaryoghurt.
Servér citrusbagt kylling med Cæsar-rodfrugtssalat.
Håber maden smager!