Kalorielet
Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed
Wok med kylling og broccoli i sursød sauce
Retten har ingen vurdering
Under 35 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Soja·
- Sesamfrø
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Sukker
- Salt
Sorte ris
125 g
Sojasauce
1 pose
Tomatpuré
½ pakke
Srirachasauce
½ pakke
Majsstivelse
½ spsk
Hvidløg
1 fed
Ingefær
½ stk
Broccoli
1 stk
Forårsløg
1 bundt
Kyllingebryst
280 g
Sesamolie
½ spsk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 521 kcal
- Fedt: 8 g
- Kulhydrater: 67 g
- Protein: 47 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog risene som anvist på posen.
Bland soja, 1 dl vand, 1 spsk sukker, tomatpuré, srirachasauce (efter smag) og majsstivelse i en skål.
Hak hvidløg og ingefær fint. Del broccoli i mindre buketter og skær stokken i tynde skiver. Skær forårsløg i mindre stykker. Skær kyllingen i mindre stykker, ca. 2x2 cm. TIP: Brug gerne stokken på broccolien
Varm sesamolie op i en wok eller en rummelig stegepande. Krydr kyllingen med salt og steg ca. 5 min. til den får en flot farve og er helt gennemstegt. Læg kyllingen på en tallerken. Kom broccoli i woken og steg ca. 3 min. Kom forårsløg i og steg yderligere ca. 1 min. Kom kyllingen tilbage i wokpanden. Tilsæt hvidløg, ingefær og woksaucen, bland godt rundt og lad det hele koge op.
Server retten med sorte ris til.
Håber maden smager!