Budget
Budget
Glutenfri
2 dages holdbarhed
Hakket kylling i porcinisauce med ovnbagte rodfrugter og ris
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
10 Ingredienser
Porcini-svampe kaldes Karl Johan-svampe på dansk. Her er den tørret som pulver og som fantastisk smagsgiver.
Porcini-svampe kaldes Karl Johan-svampe på dansk. Her er den tørret som pulver og som fantastisk smagsgiver.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Mælk
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Salt
- Peber
- Smør
Basmatiris
135 g
Rødløg
1 stk
Gulerod
2 stk
Pastinak
1 stk
Urte kryddermix
½ pose
Hakket kylling
300 g
Porcini/Karl Johan mix
½ pose
Hønsebouillon
½ pose
Mælk
1 dl
Majsstivelse
½ pose
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 600 kcal
- Fedt: 13 g
- Kulhydrater: 80 g
- Protein: 41 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
Kog risene som anvist på posen.
Pil rødløg og skræl gulerødder og pastinak. Skær rødløg i både, gulerødder og pastinak i tern. Læg grøntsagerne på en bageplade med bagepapir og vend med lidt olie, urte kryddermix, lidt salt og peber. Bag det i ovnen ca. 10-12 min.
Varm en stegepande op til høj varme og tilsæt lidt olie. Læg kødet på i ét stykke og steg ca. 2 min på hver side, så det får en stegeskorpe. Del nu kødet fra hinanden og tilsæt ½ spsk smør, porcini-mix, bouillon og mælk. Bring det i kog. Rør majsstivelse sammen med 3 spsk koldt vand i en kop. Hæld blandingen i stegepanden lidt ad gangen under omrøring til den ønskede konsistens opnås. Lad saucen småkoge ved lav varme indtil servering. Smag til med salt og peber.
Servér kylling i porcinisauce med ovnbagte rodfrugter og ris.
Håber maden smager!