Rødbedesuppe med pancetta

Suppe

4 dages holdbarhed

Rødbedesuppe med pancetta

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
11 Ingredienser
Den østeuropæiske suppe Borscht er genial på en kold aften.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Mælk
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Olie
Løg
1 stk
Hvidløg
1 fed
Bagekartoffel
1 stk
Kogte rødbeder
½ pakke
Grøntsagsbouillon
1 pose
Timian
½ pose
Coleslaw-blanding
100 g
Pancetta i tern
130 g
Foccacia brød
1 stk
(Gluten, Hvede)
Purløg, frisk
½ pakke
Creme fraiche
1 dl
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 795 kcal
  • Fedt: 36 g
  • Kulhydrater: 88 g
  • Protein: 29 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Pil løg og hvidløg og hak fint. Varm en gryde op med lidt olie og steg løg og hvidløg 2-3 min. uden det tager farve. Skræl kartoffel og riv groft. Skær rødbede i mindre tern og kom det hele i gryden. Tilsæt ½ ltr vand, bouillon, timian, coleslaw blanding, lidt salt og peber. Kog det hele mørt ca. 15 min. Blend det glat med en stavblender til sidst eller undlad det, hvis du vil have den rustik.
 Varm imens en stegepande op og steg pancetta sprød ca. 5 min.
 Rist brødet på en brødrister.
 Snit eller klip purløg fint.
Kom en klat creme fraiche i hver portion suppe. Drys purløg og pancetta over og servér med ristet brød.
Håber maden smager!