Mexicansk gryde med hakket gris, squash og jalapeno

Kalorielet

Budget
Laktosefri
Glutenfri
3 dages holdbarhed

Mexicansk gryde med hakket gris, squash og jalapeno

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarerne kan indeholde andre allergener

    Basisvarer:
    • Vand
    • Sukker
    • Salt
    • Olie
    Basmatiris
    135 g
    Squash
    ½ stk
    Rød peber
    1 stk
    Hvidløg
    1 fed
    Hakket gris & kalv
    300 g
    Three spices
    ½ pose
    Hakkede tomater
    ½ dåse
    Hønsebouillon
    ½ pose
    Vand
    1 dl
    Sukker
    1 tsk
    Jalapeño, frisk
    1 stk
    Næringsindhold (per portion)
    • Energi: 598 kcal
    • Fedt: 17 g
    • Kulhydrater: 71 g
    • Protein: 40 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

     Kog risene som anvist på posen.
    Skyl og skær squash og peberfrugt i tern. Pil og pres hvidløg.
    Varm lidt olie op i en gryde. Steg kødet ca. 3 min. Tilsæt peberfrugt, hvidløg, three spices og lidt salt. Steg yderligere ca. 1 min. Tilføj squash, hakkede tomater, bouillon, vand og sukker. Lad det simre ca. 10 min. Smag til med salt.
     Hak jalapeno fint og drys over retten, efter hvor stærkt du vil have det. Servér med basmatiris.
    Håber maden smager!