Kalorielet
Budget
Laktosefri
Glutenfri
3 dages holdbarhed
Mexicansk gryde med hakket gris, squash og jalapeno
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Vand
- Sukker
- Salt
- Olie
Basmatiris
135 g
Squash
½ stk
Rød peber
1 stk
Hvidløg
1 fed
Hakket gris & kalv
300 g
Three spices
½ pose
Hakkede tomater
½ dåse
Hønsebouillon
½ pose
Vand
1 dl
Sukker
1 tsk
Jalapeño, frisk
1 stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 598 kcal
- Fedt: 17 g
- Kulhydrater: 71 g
- Protein: 40 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog risene som anvist på posen.
Skyl og skær squash og peberfrugt i tern. Pil og pres hvidløg.
Varm lidt olie op i en gryde. Steg kødet ca. 3 min. Tilsæt peberfrugt, hvidløg, three spices og lidt salt. Steg yderligere ca. 1 min. Tilføj squash, hakkede tomater, bouillon, vand og sukker. Lad det simre ca. 10 min. Smag til med salt.
Hak jalapeno fint og drys over retten, efter hvor stærkt du vil have det. Servér med basmatiris.
Håber maden smager!