Citrusbagt kyllingelårsteak med ris, gulerodspuré og sesamstegt broccoli
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Citrusbagt kyllingelårsteak med ris, gulerodspuré og sesamstegt broccoli

Retten har ingen vurdering
Under 35 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Soja
    ·
  • Mælk
    ·
  • Sesamfrø

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Salt
  • Peber
  • Smør
Basmatiris
135 g
Kyllingelårsteak
350 g
Sojasauce
1 spsk
(Soja)
Citruskrydderi
½ pakke
Gulerod
2 stk
Broccoli
1 stk
Sesamfrø
½ pose
(Sesamfrø)
Chiliflager
½ pose
Ingefær
½ stk
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 674 kcal
  • Fedt: 25 g
  • Kulhydrater: 66 g
  • Protein: 45 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 230°C (Varmluft). Kog letsaltet vand op i en gryde til gulerødderne.
 Kog risene som anvist på posen.
 Skær kyllingestykkerne i to og læg dem med skindet opad i et ovnfast fad. Hæld sojasauce og ½ dl vand over og krydr med citruskrydderi. Steg kyllingen midt i ovnen ca. 15 min. til den er gylden og gennemstegt.
 Skræl og skær gulerødderne i grove stykker. Kog gulerødderne i vandet fra trin 1 ca. 10 min. til de er helt møre.
 Skær broccoli i buketter og skræl og skær stilken i skiver. Varm en stegepande op til middelhøj varme og tilsæt lidt olie. Steg broccolien ca. 2 min. til den er let gylden. Tilsæt sesamfrø og steg videre ca. 1 min. Krydr med lidt salt og peber og top med den ønskede mængde chiliflager.
 Skræl og riv ingefær fint på et rivejern. Hæld vandet fra de færdigkogte gulerødder og kom dem tilbage i gryden. Tilsæt 2 spsk smør og blend det hele med en stavblender til en glat puré. Smag til med den revet ingefær, salt og peber.
 Servér kylingelårsteak på gulerodspuré med broccoli. Kom noget af stegeskyen over. Spis med ris til.
Håber maden smager!