Kalorielet
Budget
Laktosefri
3 dages holdbarhed
Vietnamesisk nudelsalat med sprødstegt svinekød, mynte og chili
Retten har ingen vurdering
Under 30 min
14 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Gluten·
- Soja·
- Selleri·
- Svovldioxid·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Sukker
- Olie
Nudler
125 g
Rød chili
½ stk
Lime
½ stk
Hvidløg
½ fed
Hvidvinseddike
2 tsk
Sojasauce
1 spsk
Sukker
1 spsk
Bladselleri
1 stilk
Skalotteløg
½ stk
Gulerod
2 stk
Mynte, frisk
½ pakke
Hakket gris & kalv
300 g
Sojasauce
1 spsk
Ingefær
½ stk
Hvidløg
½ fed
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 561 kcal
- Fedt: 17 g
- Kulhydrater: 61 g
- Protein: 40 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra og skyl dem med koldt vand.
Skyl og hak chili fint. Riv skallen af lime fint. Kom det i en salatskål, pres hvidløg og limesaft i og bland med hvidvinseddike, soja og sukker.
Skær bladselleri og skalotteløg i så tynde skiver som muligt, gerne på et mandolinjern. Skær gulerod i tynde strimler med en kartoffelskræller. Pluk bladene fra mynten og skær dem i strimler. Læg det hele i salatskålen og bland det med dressingen og de kogte nudler.
Varm lidt olie op til høj varme i en stegepande. Steg kødet sprødt i ca. 7 min. Skræl og riv imens ingefær. Pres hvidløg i og tilføj ingefær og sojasauce. Steg yderligere ca. 1 min.
Servér nudelsalaten med sprødstegt svinekød.
Håber maden smager!