Kyllingekødboller i hoisinsauce med nudler
Laktosefri
2 dages holdbarhed

Kyllingekødboller i hoisinsauce med nudler

3.79 (178)
Under 35 min
9 Ingredienser
Asiatisk inspireret ret med små smagfulde kødboller, lynstegte grøntsager og nudler. Det smager bare forrygende!

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Sesamfrø
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Salt
  • Peber
  • Mel
Nudler
125 g
(Gluten, Hvede)
Hakket kylling
300 g
Hoisinsauce
1+2 spsk
(Soja, Sesamfrø)
Sød chilisauce
½ pose
Sesamolie
1+½ tsk
(Sesamfrø)
Sesamfrø
1 pose
(Sesamfrø)
Rød chili
¾ stk
Champignon
125 g
Grønne bønner
1 pakke
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 572 kcal
  • Fedt: 14 g
  • Kulhydrater: 68 g
  • Protein: 43 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tip fra kokken:

Frys kødet ned, hvis ikke du kan nå at lave retten senest dagen efter levering.

 Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog. Kog nudler i 3 min. uden låg. Skyl i koldt vand bagefter.
Rør kødet med 1 spsk hoisinsauce, 1 spsk hvedemel, salt og peber. Form til små kødboller med en lille ske. Varm 1 tsk sesamolie op på en pande ved god varme og steg kødbollerne 6-8 min. Drys sesamfrø over og vend dem jævnligt. Kom resten af hoisinsaucen og sød chilisauce på panden og ryst den, så saucen bliver jævnt fordelt over kødbollerne. Sæt dem til side på en tallerken.
Skyl chili, fjern kerner og frøvægge og snit den fint (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt). Rens svampene og skær i halve. Skyl bønnerne, del på tværs i store stykker. Lynsteg chili, svampe og bønner 3-4 min. i sesamolie.
Bland nudler med grøntsagerne og lynsteg et kort øjeblik inden kødbollerne vendes i. Tilsæt ½ dl vand og vend det hele godt rundt og servér.
Håber maden smager!