Indisk kyllingegryde med kokosmælk og grøn peber
Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed

Indisk kyllingegryde

med kokosmælk og grøn peber
Ny opskrift
Under 20 min
10 Ingredienser
Lækker cremet ret krydret med garam marsala.

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarerne kan indeholde andre allergener

    Basisvarer:
    • Olie
    • Salt
    • Sukker
    Basmatiris
    135 g
    Løg
    1 stk
    Hvidløg
    1 fed
    Grøn peber
    1 stk
    Hvidkål
    1 stykke
    Kyllingeinderfilet
    300 g
    Kokosmælk
    2 dl
    Hønsebouillon
    ½ pose
    Garam masala
    ½ pose
    Tomatpuré
    ½ pose
    Næringsindhold (per portion)
    Energi:
    710 kcal
    Fedt:
    26 g
    Kulhydrater:
    72 g
    Protein:
    47 g
    Oplysninger om allergener

    Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

    Sådan gør du

     Kog risene som anvist på pakken. 
     Pil løg og hvidløg. Skær løget i både og pres hvidløg. Skyl og skær grøn peber i mindre stykker. Snit hvidkål i fine strimler.
     Varm lidt olie op i en rummelig stegegryde. Svits kylling ca. 2 min. ved høj varme. Krydr med salt og peber. Tilsæt løg, hvidløg og snittet hvidkål. Steg yderligere ca. 3 min.
     Tilsæt kokosmælk, hønsebouillon, garam masala, tomatpuré og 1 tsk sukker. Lad det simre ca. 4 min. til kyllingen er helt gennemstegt. Vend peberfrugten i og smag til med lidt salt.
     Servér den indiske kyllingegryde med ris.
    Håber maden smager!