5 dages holdbarhed
Pasta linguine med kæmperejer
og chorizo i tomatsauce med grønne bønnerRetten har ingen vurdering
Under 30 min
12 Ingredienser
Spansk inspireret pastaret med kæmperejer, grønne bønner, peberfrugt og chorizo i tomatsauce.
Spansk inspireret pastaret med kæmperejer, grønne bønner, peberfrugt og chorizo i tomatsauce.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Krebsdyr·
- Soja·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Vand
- Sukker
- Salt
- Peber
- Olie
Rød peber
1 stk
Skalotteløg
1 stk
Tomat
1 stk
Hvidløg
1 fed
Grøntsagsbouillon
½ pose
Vand
½ dl
Citron
½ stk
Kruspersille
1 pakke
Kæmperejer (har været frosset)
250 g
Chorizo-pølse
35 g
Pasta
200 g
Grønne bønner
75 g
Rucola salat
50 g
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 585 kcal
- Fedt: 9 g
- Kulhydrater: 86 g
- Protein: 41 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Skyl peberfrugt, pil skalotteløg og skær begge i skiver. Skyl og skær tomaterne i tern. Pil og hak hvidløg fint.
Riv det gule af citronskallen fint i en lille skål og pres saften over. Skyl og hak persille fint og kom den i skålen. Del rejerne i to og vend dem i persille/citronblandingen.
Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog og tilbered pasta som anvist på pakken. Skyl de grønne bønner og nip enderne af. Kog dem sammen med pastaen det sidste min. af kogetiden.
Varm en gryde op til middelhøj varme og tilsæt lidt olie. Steg løg, hvidløg og peberfrugt i 3-4 min. til løget er klart. Tilsæt tomat, bouillon og vand og lad saucen koge ind til ca. det halve. Vend den færdigkogte pasta og bønnerne i og smag til med sukker, salt og peber.
Skær chorizo i strimler. Varm en tør stegepande op til middelhøj varme. Steg chorizo i et par min. til den får lidt farve. Tilsæt lidt olie, kom rejerne på og steg det hele ca 2 min. til rejerne har skiftet farve.
Anret pastaen i serveringsskåle og kom rejer og chorizo på. Skyl og tør ruccola og top retten med den.
Håber maden smager!