Laktosefri
4 dages holdbarhed
Ponzubagt laks med ris, kinakål, forårsløg og srirachamayo
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
11 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Æg·
- Gluten·
- Fisk·
- Soja·
- Sesamfrø·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Salt
- Peber
- Sukker
Basmatiris
135 g
Ponzusauce
½ pose
Teriyakisauce
½ pakke
Laksefilet u. skind (har været frosset)
2 stk
Ingefær
½ stk
Gulerod
1 stk
Kinakål
½ stykke
Forårsløg
½ bundt
Lime
½ stk
Aioli
½ pakke
Srirachasauce
½ pakke
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 746 kcal
- Fedt: 33 g
- Kulhydrater: 75 g
- Protein: 37 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Tænd ovnen og varm op til 200°C (Varmluft).
Kog risene som anvist på posen.
Bland ponzu-sauce og teriyaki sammen i en skål. Læg fisken i et ovnfast fad og krydr med lidt salt og peber. Fordel ca. halvdelen af saucen og ½ spsk smør over fisken. Bag den midt i ovnen i 8-10 min til den flager, når du trykker let på den med en finger.
Skæl ingefær og riv det fint. Skræl gulerod og skær i tynde strimler på langs med en skræller eller riv dem groft på et rivejern. Snit kinakål i tynde strimler. Skyl og skær forårsløgene i skiver. Del limefrugten i to. Varm en stegepande op til middelhøj varme og tilsæt lidt olie. Steg kålen ca. 3 min. under omrøring. Sluk for varmen og vend ingefær, gulerødder, forårsløg og ½ tsk sukker i. Smag til med saft af halvdelen af lime og lidt salt.
Skær resten af limen i både. Rør aioli med den ønskede mængde sriracha (undlad eller reducér mængden, hvis du ikke vil have det så stærkt). Servér retten med ris, srirachamayo, resten af ponzudressingen og limebåde til.
Håber maden smager!