5 dages holdbarhed
Sprødstegt kyllingelårsteak med tomatsalat
tomatiseret bulgur og krydderyoghurtRetten har ingen vurdering
Under 30 min
9 Ingredienser
Kyllingelårsteak er et kyllingelår som er udbenet. Det er hurtigt at tilberede og har masser af god smag og sprødt skind.
Kyllingelårsteak er et kyllingelår som er udbenet. Det er hurtigt at tilberede og har masser af god smag og sprødt skind.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Vand
- Smør
- Olivenolie
- Olie
- Salt
- Peber
Tomatpuré
½ pakke
Vand
2½ dl
Bulgur
125 g
Smør
½ spsk
Kyllingelårsteak
350 g
Citron
½ stk
Yoghurt naturel
1 dl
Urte kryddermix
½ pose
Tomat
2 stk
Bredbladet persille
½ pakke
Rødløg
½ stk
Olivenolie
½ spsk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 680 kcal
- Fedt: 30 g
- Kulhydrater: 59 g
- Protein: 44 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Varm en gryde op til middelhøj varme og tilsæt lidt olie. Steg tomatpuré ca. 1 min. Tilsæt vand og bring det i kog. Kom bulgur i det kogende vand og rør rundt. Lad bulguren småkoge ved lav varme under låg i 8-10 min. Rør jævnligt, så det ikke brænder på. Vend smør i bulguren før servering.
Læg kyllingelårene med skindet nedad på en kold stegepande med lidt olie. Tænd på høj varme og steg i ca. 8 min. til skindet er sprødt. Vend kyllingen og steg videre ca. 5 min. på den anden side. Krydr med salt og peber.
Riv skallen af citronen fint, kun det gule. Kom yoghurt i en lille skål og bland med urte krydderimix. Smag til med citronskal og lidt saft fra citronen.
Skyl tomater og persille. Skær tomaterne i grove stykker og hak persillen groft. Pil løget og skær i skiver. Læg det hele i en salatskål og krydr med lidt salt og peber. Vend olivenolie i og pres saft fra resten af citronen over.
Anret kyllingen med bulgur og tomatsalaten. Kom krydderyoghurt over kyllingen.
Håber maden smager!