15-20
Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed
Hoisinglaseret pulled pork med appelsinsalat og ris
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Soja,
- selleri,
- sennep,
- sesamfrø,
- svovldioxid
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Olivenolie
- Salt
- Peber
Hoisinglassert pulled pork
Basmatiris
135 g
Pulled pork (Selleri, Sennep)
300 g
Hoisinsauce (Soja, Sesamfrø)
½ pose
Appelsin
1 stk
Skoleagurk
1 stk
Rød peber
½ stk
Hvidvinseddike (Svovldioxid)
2 tsk
Chiliflager
½ tsk
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 629 kcal
- Fedt 17 g
- Kulhydrater 83 g
- Protein 37 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
- Ris: Kog risene som anvist på posen.
- Hoisinglaseret pulled pork: Kom kødet med væde i et ovnfast fad. Dæk fadet med stanniol og steg kødet i ovnen ca. 15 min. Tag fadet ud af ovnen, fjern stanniolen og træk kødet fra hinanden med to gafler. Vend hoisinsauce i.
- Appelsinsalat: Skræl appelsin og skyl agurk og peberfrugt. Rens peberfrugten og skær det hele i små tern. Kom det i en skål og vend vineddike og 1 spsk olivenolie i. Krydr med den ønskede mængde chiliflager og smag til med salt og peber.