Chilipasta i portobellosauce med sesamfrø
15-20
Vegetar
4 dages holdbarhed

Chilipasta i portobellosauce med sesamfrø

Ingredienser

Allergener
  • Laktose,
  • gluten,
  • soja,
  • mælk,
  • sesamfrø,
  • hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer

  • Smør
  • Salt

Det skal du have

Pasta
Pasta (Gluten, Hvede)
200 g
Portobello-svampe
Portobello-svampe
150 g
Hvidløg
Hvidløg
1 fed
Forårsløg
Forårsløg
1 bundt
Rød chili
Rød chili
½ stk
Sesamfrø
Sesamfrø (Sesamfrø)
1 pose
Sojasauce
Sojasauce (Soja)
1 pose
Tomatpuré
Tomatpuré
½ pakke
Piskefløde
Piskefløde (Mælk, Laktose)
1 dl
Bredbladet persille
Bredbladet persille
1 pakke
Babyspinat
Babyspinat
75 g
Ernæringsberegning (pr. portion)
  • Energi 660 kcal
  • Fedt 27 g
  • Kulhydrater 83 g
  • Protein 23 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

  1. Pasta: Sæt pastaen over i letsaltet vand og kog 8-12 min. efter hvor al dente du ønsker den. Hæld vandet fra, men gem ½ dl.
  2. Grøntsager: Skær portobello svampene i 1 cm tykke skiver. Pil hvidløg. Skær hvidløg, forårsløg og chili i tynde skiver.
  3. Portobellosauce: Varm lidt smør i en stegepande og steg portobello med alle grøntsagerne (gem lidt chili til topping) ca. 5 min. til svampene er blevet bløde. Tilsæt sesamfrø, soja, tomatpuré og piskefløde. Lad koge sammen ca. 1 min.
  4. Servering: Skyl persille og spinat. Hak persillen fint. Kom pastaen i svampesauceen og bland med pastavand og babyspinat. Drys med persille og top med chili skiver.