15-20
Glutenfri
4 dages holdbarhed
Torsk med ovnbagte grøntsager og hollandaisesauce
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Laktose,
- æg,
- fisk,
- mælk,
- sennep
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Olie
- Salt
- Peber
Torsk med ovnsbagte grøntsager
Kartofler
400 g
Gulerod
2 stk
Fennikel
1 stk
Torskefilet (har været frosset) (Fisk)
2 stk
Sennep/Dild kryddermix (Sennep)
½ pose
Hollandaisesauce (Æg, Mælk, Laktose)
1 pose
Purløg, frisk
½ pakke
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 578 kcal
- Fedt 33 g
- Kulhydrater 39 g
- Protein 31 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Tænd ovnen og varm op til 220°C (Varmluft).
- Kartofler: Kog kartoflerne i letsaltet vand i 15-18 min. til de slipper, når man stikker i dem.
- Ovnbagte grøntsager: Skræl gulerødderne og del på langs. Skyl og skær fennikel i både. Fordel grøntsagerne på en bageplade med bagepapir. Vend med olie, salt og peber. Bag i ovnen ca. 12-15 min.
- Ovnbagt torsk: Læg fisken i et ovnfast fad og drys krydderiblandingen og lidt salt over. Sæt fadet i ovnen og lad det stege sammen med grøntsagerne de sidste 10 min.
- Hollandaisesauce: Læg posen med hollandaise (i emballagen) i kogevandet med kartoflne i 2 min. og ikke mere, da den kan skille.
- Skyl og hak purløg fint. Drys det over retten lige inden servering.