15-20
Laktosefri
Glutenfri
5 dages holdbarhed
Kung pao kylling
Klassisk kinesisk take away, nem at lave. Stir fry med peberfrugt, peanuts og forårsløg.
Ingredienser
2 pers
Allergener
- Jordnødder,
- soja,
- nødder,
- selleri,
- sesamfrø,
- svovldioxid
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer
- Sukker
- Olie
Det skal du bruge
Basmatiris
135 g
Kyllingebryst
280 g
Majsstivelse
¼ pose
Rød balsamico (Svovldioxid)
½+½ spsk
Grøntsagsbouillon
½ pose
Sojasauce (Soja)
1 spsk
Hoisinsauce (Soja, Sesamfrø)
1 spsk
Sesamolie (Sesamfrø)
¾ tsk
Rød peber
1 stk
Bladselleri (Selleri)
2 stilk
Forårsløg
1 bundt
Hvidløg
2 fed
Hakkede peanuts (Jordnødder, Nødder)
½ pose
Ernæringsberegning (pr. portion)
- Energi 601 kcal
- Fedt 11 g
- Kulhydrater 80 g
- Protein 47 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
- Ris: Kog risene som anvist på posen.
- Kylling: Skær kyllingen i tern ca. 2x2 cm. Kom dem i en skål, tilsæt majsstivelse og den ene del balsamico og bland godt rundt. Varm en stegepande op med lidt olie og steg kyllingen ved høj varme ca. 3-5 min. så de får noget farve. Kom dem over på en tallerken men gem panden.
- Sauce: Rør balsamico, grøntsagsbouillon, soja, hoisinsauce, sesamolie, ½ spsk sukker og 1 spsk vand sammen i en lille skål.
- Grøntsager: Fjern kerner fra peberfrugt og skær i grove tern. Skyl bladselleri skær i 1 cm stykker. Varm stegepanden op med lidt mere olie. Steg peberfrugterne og bladselleri 4-5 min. ved høj varme. Skyl forårsløgene imens og skær i 3 cm lange stykker. Pil og pres hvidløg. Kom begge på panden og steg med ca. 1 min.
- Kung pao kylling: Bland kylling og sauce på panden og lad det koge 2 min. Drys med peanuts.
- Servér kung pao kylling med ris til.