4 dages holdbarhed
Svinemedaljoner med cremede svampe, stegte gnocchi og grønne bønner
Retten har ingen vurdering
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Soja·
- Mælk·
- Sennep·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Olie
- Salt
- Peber
- Smør
Grønne bønner
150 g
Rødløg
½ stk
Gnocchi
500 g
Champignon
200 g
Estragon, frisk
½ pakke
Creme fraiche
½ dl
Hønsebouillon
½ pose
Medaljon af svinefilet
2 stk
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 721 kcal
- Fedt: 18 g
- Kulhydrater: 90 g
- Protein: 50 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Skær enderne af bønnerne og skær dem i halve. Pil løg og skær i både. Smelt ½ spsk smør på en pande ved middel varme. Steg gnocchi ca. 5 min. til de har fået lidt farve. Tilsæt bønner og løg og steg videre i 2-3 min. Smag til med salt og peber og sæt til side.
Riv østershattene i strimler. Pluk estragon og hak groft. Varm en gryde op til høj varme og tilsæt svampene. Steg 3-4 min. til de har afgivet væske og er blevet tørre igen. Tilsæt ½ spsk smør og steg videre i 3-4 min. til svampene er gyldne. Tilsæt creme fraiche, bouillon, ½ dl vand og estragon. Lad det hele småkoge ca. 5 min.
Krydr medaljonene med salt og peber. Varm stegepanden op til høj varme. Tilføj lidt olie og brun kødet 1 min. på hver side. Skru ned til middel varme og steg medaljonerne 2 min. på hver side. Sluk for varm en og lad dem hvile, mens du anretter tallerknerne.
Håber maden smager!