Stegte gnocchi med pancetta, svampe og rosmarin
5 dages holdbarhed

Stegte gnocchi med pancetta, svampe og rosmarin

Retten har ingen vurdering
Under 20 min
9 Ingredienser
På en tomatsauce med Tanelli ost revet over.

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Mælk
    ·
  • Sennep
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Olie
  • Salt
  • Peber
Champignon
200 g
Gnocchi
400 g
(Gluten, Soja, Sennep, Hvede)
Pancetta i tern
130 g
Rosmarin
1½-2 tsk
Løg
1 stk
Hvidløg
2 fed
Hakkede tomater
1 dåse
Oregano
½ pose
Tanelli ost
1 pakke
(Mælk, Laktose)
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 674 kcal
  • Fedt: 25 g
  • Kulhydrater: 81 g
  • Protein: 31 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

 Varm en pande op til høj varme med en god sjat olie. Skyl og skær champignon i kvarte. Kom champignon, gnocchi og pancetta på panden og steg ca. 8 min. Vend rundt hyppigt, så det hele bliver gyldent. Drys med rosmarin og smag til med salt og peber.
 Pil løg og hvidløg og hak fint. Varm en gryde op med lidt olie og steg løg og hvidløg 1-2 min. Tilsæt hakkede tomater og lad det simre i 5 min. Krydr med oregano og smag til med salt, peber og lidt sukker. Blend evt. med en stavblender, hvis du vil have en glat sauce.
Fordel tomatsauce i bunden tallerknerne, anret gnocchi med svampe og pancetta ovenpå og riv Tanelli ost over.
Håber maden smager!