Budget
Budget
3 dages holdbarhed
Alt i én pasta med hakket gris
champignon og rød peberRetten har ingen vurdering
Under 35 min
9 Ingredienser
Super nem ret, uden for meget opvask.
Super nem ret, uden for meget opvask.
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Mælk·
- Hvede
Basisvarerne kan indeholde andre allergener
Basisvarer:
- Vand
- Olie
- Salt
- Peber
Rød peber
½ stk
Rødløg
1 stk
Champignon
125 g
Hakket gris & kalv
300 g
Tomatpuré
½ pakke
Urte kryddermix
½ pose
Pasta
200 g
Oksebouillon
½ pose
Vand
4 dl
Creme fraiche
1 dl
Næringsindhold (per portion)
- Energi: 773 kcal
- Fedt: 27 g
- Kulhydrater: 84 g
- Protein: 49 g
Oplysninger om allergener
Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.
Sådan gør du
Skyl og skær peberfrugt i tern. Pil rødløg, rens champignon og skær begge i skiver.
Varm lidt olie op i en stor gryde ved høj varme. Kom kødet på i ét stykke og steg i 1 min. på hver side til det har fået lidt farve. Tilsæt løg, svampe, tomatpurè og urte kryddermix og lad det stege i 3-4 min. Tilføj peberfrugt, pasta, bouillon og vand og rør godt rundt. Bring det i kog og lad det simre under låg ved svag varme i 15-18 min. til det meste af væsken er kogt væk og pastaen er al dente. Rør i gryden et par gange undervejs, så det ikke klistrer til bunden.
Vend creme fraiche i gryden og smag til med salt og peber lige før servering.
Håber maden smager!