Vegetarpizza med to typer ost, grønkål og syltet rødløg
Vegetar
4 dages holdbarhed

Vegetarpizza med to typer ost, grønkål og syltet rødløg

Retten har ingen vurdering
Under 30 min
12 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Soja
    ·
  • Mælk
    ·
  • Svovldioxid
    ·
  • Hvede

Basisvarerne kan indeholde andre allergener

Basisvarer:
  • Sukker
  • Olie
  • Olivenolie
  • Salt
  • Peber
Pizzabund
2 stk
(Gluten, Hvede)
Rødløg
1 stk
Hvidvinseddike
1 pose
(Svovldioxid)
Champignon
125 g
Sojasauce
1 spsk
(Soja)
Persillade
½ pose
(Svovldioxid)
Snittet grønkål
75 g
Tomatsalsa
1 pakke
Revet ost
50 g
(Mælk, Laktose)
Tanelli ost
1 pakke
(Mælk, Laktose)
Tomat
1 stk
Rucola salat
50 g
Næringsindhold (per portion)
  • Energi: 893 kcal
  • Fedt: 20 g
  • Kulhydrater: 139 g
  • Protein: 40 g
Oplysninger om allergener

Allergener er beregnet som vejledende information og er baseret på ingredienserne og ikke på "spor af". Venligst kontrollér indholdet af de varer, du modtager ved kassen.

Sådan gør du

Tænd ovnen og varm op til 230°C (Varmluft). Placér hver pizzabund på bagepapir på en bageplade. 
 Pil og skær løget i skiver. Kog eddike, 1½ spsk sukker og ¾ dl vand op i en lille gryde. Tag gryden af varmen og vend løget i. Lad det trække indtil servering.
 Rens svampene og skær dem i skiver. Varm en stegepande op til middelhøj varme og tilsæt lidt olie. Steg svampene i 4 min. til de er let gyldne. Tilsæt sojasauce og krydr med lidt salt og peber. Bland persillade med ½ spsk olivenolie og vend det sammen med grønkålen i en skål.
 Smør et tyndt lag tomatsauce jævnt på hver bund og drys med revet ost. Skær Tanelli ost i tynde skiver og fordel på bundene. Top med grønkål og stegte svampe. Bag pizzaerne ca. 7-8 min. til de er sprøde og har fået noget farve. Byt om på pladerne halvvejs igennem.
Skyl og skær tomaterne i tern. Skyl og tør ruccola. Bland det sammen i en skål.
Top de færdigbagte pizzaer med syltede rødløg og servér med tomatsalat til.
Håber maden smager!